måndag, juli 20, 2009

 

Fotofestival 7 november 2009 Eslöv



Det är dags att boka in ett viktigt datum redan nu…..

Lördag den 7 november 2009, kl 9-18 blir det FOTOFESTIVAL i Eslöv på Medborgarhuset.

Bildvisare
Anna Clarén. Hon har arbetat som fotograf i 13 år och är lärare på Nordens Fotoskola.
Hon har gjort två böcker "Holding" (årets bästa fotobok 2006) och "Puppy Love", varav den senare kommer ut nu i augusti.
Hon kommer att visa bilder och berätta om hur hon tänkt och arbetat med bilderna. Hur hon kommunicerar i bild.

Erik Johansson. Han är frilansfotograf och han är inriktad på retusch och gör bilder med både budskap och humor i. Han kommer att ha en egen utställning med sina bilder.

Håkan Sandbring. Han är fotograf med inriktning på fotouppdrag, bildarkiv och bokproduktion. Han har givit ut ett flertal böcker som t ex "Besöksguide Skåne", " Skåne – känsla och horisont" och "Slott i Skåne". Han kommer att visa bilder från ett nytt bokprojekt som handlar om Söderåsens Nationalpark.

Dennis Nilsson. Han har ett specialintresse som handlar om "Grodor". Han kommer att visa en reseberättelse från Panama med inriktning på grodor.

Digital fototävling
Den digitala fototävlingen är öppen för alla. Det är två klasser: A=fri klass och B=tema "sommar". Upp till 3 bilder i färg eller svart/vitt per klass. Bilderna skickas in via formuläret på webbsidan http://www.eslovsfotoklubb.se/ Max bredd: 1024pixlarMax höjd: 768pixlarMax storlek: 500kb Sista inlämnings dag är den 7 /10. Tävlingsavgiften är 50 kronor per klass som betalas in på Eslövs fotoklubbs bankgiro 451-1291 senast 8/10.Resultatet redovisas under dagen. Fina priser utlovas.

Plankettävling
Man kan ta med sig upp till tre bilder som sätts upp på ett plank där sedan några vinnare koras. Tävlingen är öppen för inlämning mellan klockan 9 och 14. 20 kronor per deltagare.

Fotoutställning
Under november månad kommer Medborgarhuset att prydas med en fotoutställning med bilder från Eslövs fotoklubbs medlemmar. Under festivaldagen kommer utställningen att utökas med ännu fler bilder.

Inträde: Heldag: 200 kr inkl. fika på förmiddag + eftermiddag.
Halvdag: 100 kr inkl fika

Välkomna till denna fotofest !
Eslövs Fotoklubb i samarbete med Eslövs Kommun och Vuxenskolan.

Comments: Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?