måndag, november 23, 2009

 

Biofoto - Syd


Vilken höst - först en fantastisk resa till Innerdalen med Biofoto, därefter med Biofoto till Osbecks bokskogar på Hallandsåsen med härliga höstfärger. Senare på dagen via Kattvik och fika i en fiskehodda, ut till Hovs hallar. Massor av god gemenskap och tillfälle till fina bilder. Bara att knäppa - ok lite eftertanke behövs också.

Fotofestivalen i Eslöv blev nästa höjdpunkt, Anna Clarén höll en inspirerande föreläsning om ett annorlunda sätt att fotografera än vad jag själv gör. Mycket tankeväckande. I övrigt fantastiska bilder på utställningarna och tävlingarna. Grattis till alla vinnarna. Håll koll på nästa års festival!!!


Och så slutligen - Nu är Biofoto Syd bildad. Vi beslöt på mötet i lördags att det var dags. Alla närvarande var entusiastiska. Vi tar det lugnt i början och nästa aktivitet blir - förhoppningsvis - medverkan vid den Skånska Naturfotofestivalen i Hässlehom 19 -20 mars. Vi hoppas kunna informera om den nya föreningen för alla naturfotografer. Mer info om hemsida och annat kommer senare.

Comments:
Fint! Det skulle kunna vara ett öga :)
 
Skicka en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?